بسم تعالی
سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
به گزارش پرس تی‌وی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران می گوید ترور مصطفی احمدی روشن طرح مشترک امریکا و اسرائیل بود.
سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران گفت: "هیلاری کلینتون، وزیر خارجه امریکا باید به این پرسش افکار عمومی پاسخ دهد که چه طور گروه‌های تروریستی تنها افرادی را هدف حملات خود قرار می‌دهند که نام آن‌ها در فهرست تحریم‌های امریکا یا در قطع‌نامه شورای امنیت سازمان ملل آمده است؟"
وی که در مراسم ویژه‌عزاداری به مناسبت ترور این دانشمند هسته‌ای شرکت کرده بود، از سازمان بین المللی انرژی اتمی به علت ارائه اطلاعات محرمانه کارشناسان هسته‌ای ایران به سازمان‌های اطلاعاتی غرب انتقاد کرد.
جلیلی با بیان این که مصطفی احمدی روشن، معاون امور بازرگانی تاسیسات نطنز بود که تحت نظارت کامل آژانس قرار دارد افزود: "چه طور با وجود همکاری شفاف ایران، این کشور همچنان در معرض تهدیدها، فشارها و تحریم‌ها قرار دارد؟"
جلیلی ابراز اطمینان کرد، کسانی که اقدامات تندی برای به چالش کشیدن حقوق هسته‌ای ایران انجام می‌دهند آشکارا بر سرخوردگی و شکست‌های خود سرپوش می‌گذارند.

وی یادآور شد: "این حملات تروریستی آشکار می‌کند که دشمنان ایران نتوانسته‌اند با استفاده از ابزار نظامی، دیپلماتیک و تحریم‌های اقتصادی به اهداف خود دست یابند."

در تازه‌ترین حملات تروریستی علیه دانشمندان هسته‌ای ایران، احمدی روشن دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف در رشته‌ی مهندسی شیمی و از مقامات ارشد تاسیسات هسته‌ای نطنز 21 دی (11 ژانویه) در پی انفجار ناشی از یک بمب مغناطیسی که یک موتور سوار ناشناس به خودروی وی در نزدیکی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی چسباند، جان خود را از دست داد.

این واقعه دلخراش در حالی به وقوع پیوست که در سال‌های اخیر شماری از دانشمندان ایرانی قربانی تروریسم شده‌اند.

تروریست‌ها در تاریخ 8 آذر 1389 (29 نوامبر 2010) نیز با بمب، خودروهای متعلق به مجید شهریاری و فریدون عباسی از اساتید دانشگاه‌های ایران را منفجر کردند. شهریاری در این انفجار کشته شد اما دکتر عباسی رئیس فعلی سازمان انرژی اتمی ایران و همسر وی جراحات اندکی برداشته و روانه بیمارستان شدند.

وزارت اطلاعات ایران در سال 1389 اعلام کرد سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد)، آژانس اطلاعات مرکزی امریکا (سیا) و سرویس جاسوسی انگلیس (ام‌آی‌6)، همگی در این ترورها نقش داشته‌اند.

دکتر علی محمدی، فیزیکدان اتمی ایران و استاد دانشگاه تهران، نیز سال 1388در پی انفجار یک موتورسیکلت بمب‌گذاری شده که از راه دور کنترل می‌شد، در تهران به شهادت رسید.

امریکا و هم‌پیمانان این کشور به همراه رژیم اسرائیل ایران را به تلاش برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای متهم می‌کنند؛ مخالفان برنامه صلح آمیز هسته ای ایران با استفاده از این اتهامات شورای امنیت سازمان ملل را متقاعد کردند دور چهارم تحریم‌های خود را علیه جمهوری اسلامی اعمال کند.

واشنگتن و رژیم تل‌آویو با ادعای نظامی بودن برنامه ‌هسته‌ای ایران، همواره تهران را با "گزینه" اقدام نظامی تهدید کرده‌اند.

این در حالی است که برخی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا در نوامبر 2011 انجام عملیات مخفیانه علیه ایران از جمله ترور دانشمندان هسته‌ای و خرابکاری و اختلال در برنامه هسته‌ای این کشور را خواستار شدند.

ایران می‌گوید در قطع‌نامه 1747 سازمان ملل که مارس 2007 علیه برنامه هسته‌ای ایران به تصویب رسید نام عباسی به عنوان "یک دانشمند هسته‌ای" آمده است.

بر پایه گزارش‌ها، احمدی روشن به تازگی با بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار کرده بود؛ این امر گویای آن است که آژانس، اطلاعات تاسیسات هسته‌ای و دانشمندان ایران را در اختیار سازمان‌های اطلاعاتی قرار می‌دهد.

منبع: پرس تی وی - جمعه 23 دی 1390