سفارش تبلیغ
صبا ویژن

از علی دایی تا دایی علی...

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 91/1/31 10:12 عصر

به نام خدا
از علی دایی تا دایی علی....
خیلی بی معرفتیم!!!
توضیح ضروری :
قبل از آن که متهم به برخی انگ های نچسب شوم ، لازم به توضیح است که حقیر نگارنده نیز معتقد به حفظ حرمت مادی و معنوی تمامی قهرمانان کشور عزیزمان می باشم.
علی دایی برای همه ایران دوست ها قابل احترام است ، زیرا او آقای گل جهان شناخته شده است . هرچند که بابت هر گلی که زده است چند گل هم نزده! زیرا هر گل او با همکاری تیمی حاصل شده و هر گل او با سکه های طلا جبران شده است.
علی دایی متولد 1348 است و دایی علی هم متولد 1348 .
دایی علی سال 1360 دندانه ای ناقابل به زیر هشت (8) تاریخ تولد شناسنامه اش اضافه کرد تا مجوز حضور در جبهه های جنگ تحمیلی را در سن 12 سالگی دریافت کند.
همزمان که علی دایی سرش را مقابل توپ قرار می داد برای اعتلای ورزش کشورش ، دایی علی نیز برای حفظ سرحدات مرزی کشور سرش را مقابل توپ و خمپاره و... قرار می داد.
نتیجه این شد که علی دایی با بیش از 100 گل زده شد آقای گل جهان ، و دایی علی با شکار بیش از 100 تانک متجاوز عراقی شد جانباز و خانه نشین....
هم اکنون علی دایی به علت سهل انگاری و صدمات وارده در تصادف در بیمارستان بستری است  ودایی علی  هم به دلیل عارضه های شیمیایی و...
خبر بستری شدن علی دایی به عنوان قهرمان ملی درتمامی بخش های مختلف خبری ( دقت بفرمایید تمام بخش های خبری نه بخش خبرهای ورزشی!) پخش شد ! ولی خبر بستری شدن دایی علی را هیچ کس متوجه نشد!
همزمان با خبر تصادف علی دایی ، سه نفر از رزمندگان دلاور لشکر علی ابن ابیطالب(ع) برای کمک رسانی به مردمشان جانشان را فدا کردند ، ولی هیچکس این خبر را هم ندید!
رکورد دار سنی جانبازان شهید شد ، کسی نفهمید ! زیرا متولیان فرهنگی از جمله  صدا و سیما نخواستند بفهمند که علی دایی و امثال او مدیون جان فشانی دایی علی و امثال او هستند! شاید هم فهمیدند و نخواستند روحیه عشق و ایثار قدری فضای بهاری کشور را عطر آگین کند!
شاید می خواهند نسل جدید به جای آن که مانند دایی علی لنگ هزینه های درمانی اش در شب عید باشد ، غصه ساعت رولکس چند ده میلیونی اش را بخورد!!!
برا ی علی دایی هلی کوپتر جهت انتقالش به خصوصی  ترین و ایضاً بهترین بیمارستان تهران اعزام می شود و کل هزینه های سهل انگاری او را حضرات دست در کیسه بیت المال تقبل می کنند ، ولی  امثال دایی  علی باید با همان امداد های غیبی روزگار خود را سر کنند ! هرچند که دیگر نه طلایی باقی مانده و نه فرشی و نه ... ، تا غیب شود و هزینه های زندگی او تأمین!!!
خیلی بی معرفتیم!!!


در هنگام تحویل سال 1391 از چند ساعت قبل تمامی شبکه های صدا و سیما  حتی  خواننده ها و هنر پیشه های دست چندم و فوتبالیست های از رده خارج شده را به برنامه های خود آورده بودند ولی دریغ از ....
براستی چه جریان فکری مانع از بروز و گسترش فرهنگ ناب عاشقی در کشور اسلامی ما گردید ، آیا دشمن در نفوذ عوامل بدلی خود تا این حد موفق عمل کرده است که سراسر شبکه های تلویزیونی ، رادیویی و رسانه ای ما را در اختیار گرفته و به هر مناسبت چهره هایی را در منظر دید نسل جوان کشورمان قرار می دهد که یا فوتبالیست است یا خواننده ،  یا هنر پیشه ، و…  چرا بجای الگو قرار دادن اینگونه افراد برای نسل جوان ، نمی آییم شهدای زنده را مطرح کنیم؟!
چرا به جای قهرمان ملی خطاب کردن فلان فوتبالیست و معاف کردن او از خدمت سربازی ، و دادن نشان افتخار و لیاقت به اینگونه افراد، نمی آییم به شهدای زنده بها بدهیم؟! چرا همگام با دشمن سعی در فراموش کردن فرهنگ عاشقان سفر کرده را داریم؟!
وقتی می آییم فلان خواننده و هنرپیشه مرد را که زیر ابرو برداشته است، ویا فلان هنرپیشه زن بزک کرده را که در جامعه به عنوان افراد  فاسد الاخلاق شهرت یافته اند ،برای نسل جوان چهره و الگو میکنیم، چه توقعی برای رعایت هنجارهای دینی و اخلاقی  جامعه، توسط نسل جوان داریم؟!
وقتی می آییم فلان ورزشکار فاسد الاخلاق را الگوی جوانانمان قرار میدهیم که حتی در میادین ورزشی نیز بوی از جوانمردی نبرده است،از جوانانمان چه توقعی داریم؟!
وقتی می آییم ارزش خدمت به کشور و کسب افتخارات ملی را با سکه و ماشین برابر میدانیم ،دیگر جایی برای عرق ملی و ارزشهای والای مذهبی و اخلاقی باقی نمی ماند.و نتیجه آن میشود همان ورزشکاری که با نام مقدس ائمه سلام الله علیه ، به موفقیت ورزشی رسیده است ،اکنون برای تداوم افتخارآفرینیهایش ،ماشین و خانه و مادیات دنیوی طلب میکند!براستی کجا رفت آن فرهنگ عاشقی و آن زرنگی های عاشقانه؟!
کجا رفت آن فضای عشق و ایثار؟! کجا رفت رضای خدا در تمامی امورمان ؟! کجا رفت سوز دعا هایمان ؟! کجا رفتند خادمان بی ادعا؟! کجا رفت لحظه های ناب معاشقه؟!
براستی !اگر اکنون یکی ،تنها یکی از آن سبکبالان عاشق از ما سؤال کند که :ما برای حفظ ناموس این کشور رفتیم ،شما بعد از ما حتی به ناموس همسایه دیوار به دیوار خودتان هم رحم نکردید !چه پاسخی داریم ؟!
تصور بفرمائید اگر این فرهنگی که الان حاکم شده است که هرکس در هر مقام و منصب، برای ادای وظیفه اش به کشور،درخواست مادیات دنیوی میکند،اگر در زمان دفاع مقدس نیز این اخلاق حاکم بود چه میشد؟
 
در زمانی که برای تهییج به اصطلاح قهرمانان کشتی ،وعده تحویل خودرو در فرودگاه داده میشود !در زمانی که رکورد شکنی،جایزه اش خانه و ماشین و سایر مادیات میباشد! در زمانی که گل زدن در یک بازی فوتبال ، مدال شجاعت ولیاقت و قهرمان ملی ، ارمغان می آورد! اگر همین رویه در زمان دفاع مقدس حاکم بود ، چه می شد؟!تصوٌر بفرمایید:
پشت میدان مین رزمندگان زمینگیر شده اند ، آیا وعده خودرو و خانه می تواند عاملی برای رفتن بر روی مین باشد؟!آیا با این انگیزه های مادی ، می توان زرنگترین عشاق را داشته باشیم؟!یا برعکس در آن شرایط زرنگی ها هم رنگ عوض می کند و تبدیل به بزدلی می شود؟!
شما جناب مسؤول فرهنگی! شما جناب مسؤول سیاسی! شما متولیان امر! چه کردید که دشمن را در اجرای اهداف خود آنچنان گستاخ نموده اید که حماسه هشت سال جانفشانی عاشقان مَرد را از یاد برده ، و در پشت مرزهای کشورمان به رجز خوانی افتاده است.
بگذریم…
بیان غفلتها و اشتباهات گذشته ، به جز آنکه عرق شرم بر پیشانی و جدانهای بیدار بنشاند، کار دیگری انجام نمی دهد.
بیایید منبعد در هرکجا که هستیم ، در هر پست و مقامی که هستیم ، در هر وضعیتی که هستیم ، با هر توان و امکاناتی که داریم ؛ سعی کنیم دشمن از غفلتهایمان سوء استفاده نکند.
بیایید منبعد امکانات و مقدورات نظام اسلامی کشورمان را در جهت اهداف دشمن مورد استفاده قرار ندهیم.
بیایید منبعد بوی کباب واقعی را به کباب خوران بیت المال بچشانیم!
بیایید منبعد بجای چهره کردن هنر پیشه ، خواننده ، ورزشکار ،و…؛شهدای زنده را به جامعه جوان و تشنه فرهنگ ناب عاشقی معرفی کنیم.
بیایید منبعد بجای اعطای نشان های پر زرق و برق دنیایی به افرادی که بویی از فرهنگ عشق و ایثار نبرده اند ؛ نگاهی به شهدای زنده که در گوشه آسایشگاه ها یا کُنج غربت، لحظه ها را برای رسیدن زمان وصال معشوق ، سر میبرند؛ اهداء کنیم.
بیایید منبعد حداقل قدر شناسان خوبی برای پاسداران نوامیسمان در هشت سال دفاع مقدس باشیم.
بیایید منبعد برای نسل جوان فعلی ، بجای عشق های مجازی و منحرف دنیایی ، عشق واقعی را تعریف و الگو قرار دهیم.
نگویید چگونه؟!درست به همان صورت که در این چند سال گذشته فرهنگ ناب عاشقی و عشق بازی سبکبالان عاشق را با فرهنگ مُد گرایی، چهره پرستی هنرپیشگان ، خوانندگان ، و  ورزشکاران معاوضه کردیم.
نگویید چگونه؟!درست همانگونه که در این چند سال گذشته ، آن فضای پاک و زلال عاشقانه را اینگونه مسموم و زهر آلود کرده ایم.
نگویید چگونه؟! همانگونه که در این چند ساله ،  مداحان اهل بیت سلام الله علیه  را خواننده کردیم!
اگر دقت کنیم ، راه کار در عملکرد این چند ساله خودمان مستتر است! تنها بجای چهره نمودن برخی …، عاشقان حقیقی و شهدای زنده را جایگزین کنید.همه چیز خود به خود در مسیر الهی قرار می گیرد..
بیایید…بله! شما بیایید،آنها آمده اند . تنها یک یا علی می خواهد تا عشق دگر باره آغاز شود. زیرا:
 
فرهنگ شهدا،فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی است.
فرهنگ شهدا،فرهنگ خدمت به خلق خدا در بالاترین حد است.
فرهنگ شهدا،فرهنگ مبارزه با منفعت طلبی و خود خواهی های فردی است.
فرهنگ شهدا،فرهنگ عدالت علی (ع )،صبوری حسن (ع ) ،شجاعت حسین (ع ) ، و فریاد رسای زینب (س ) است.
فرهنگ شهدا ، فرهنگ مبارزه با هر فسادی ،تحت هر عنوانی ، و از سوی هر فردی میباشد.
فرهنگ شهدا…
جان کلام ، بیائید از جبهه ها به همراه پیکر مطهر شهدا، فرهنگ  ناب عاشقی آنان را به شهرها بیاوریم.
والسلام علی من اتبع الهدی
ابوالفضل درخشنده

 


مصاحبه با حجت الاسلام والمسلمین سمیع زاده

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 91/1/26 9:7 عصر

     بسم الله الرحمن الرحیم


حجت الاسلام والمسلمین سمیعی زاده


من دوست داشتم از اول طلبگی ام یک پایگاه تبلیغی داشته باشم لذا مشرف شدم حرم امام رضا و عرض کردم یا علی ابن موسی رضا دوست دارم یک پایگاه تبلیغی برای دین اسلام داشته باشم، شما مرحمت کن؛ به محض این که رسیدم تهران، مادرم گفت آیت الله ایروانی زنگ زده و با شما کار داشت و خدمت ایشان مشرف شدیم و ایشون گفتند یک مسجدی را برای شما در نظر گرفتیم که شما بروید آنجا؛ نمی دانستم که اینجاست و آدرس گرفتم آمدم و متوجه شدم که اسم مسجد هم امام رضاست، گفتم الله اکبر و بسیار خوشهال شدم.


ادامه مصاحبه...

نمایش «قلاده های طلا» و «فیتیله و ماه پیشونی» با بلیت دو هزار تو

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 91/1/21 9:41 عصر

سالن سینمای فرهنگسرای خاوران و خانه فرهنگ پامچال با نمایش دو فیلم «قلاده‌های طلا» و «فیتیله و ماه پیشونی» آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای خاوران، این دو سالن سینما که از زمان برداشته شدن حمایت‌های یارانه‌ای از نسخه‌های فیلم با مشکل نمایش فیلم‌های روز مواجه شده بود، مجددا برای نمایش فیلم‌های روز سینما آماده و راه‌اندازی شده‌اند.
با آغاز به کار این دو سینما شهروندان شرق و جنوب شرق تهران این امکان را می‌یابند که در نزدیکی محل سکونت خود به تماشای فیلم‌های روز سینمایی بنشینند.
 
بر اساس اعلام رئیس فرهنگسرای خاوران، بلیت سینماهای مدیریت فرهنگی هنری منطقه 15 با رعایت شرایط اقتصادی مردم منطقه و اقتضائات جنوب شرق تهران، تنها 2 هزار تومان قیمت گذاری شده تا خانواده‌ها بتوانند با دغدغه کمتر نسبت به هزینه‌های فیلم دیدن در سینماهای دیگر با هم به سینما بیایند.
 
این دو سینما فعلا در سه سئانس 17 و 19 و 21 به پخش فیلم می‌پردازند و در صورت استقبال بیشتر مردم سئانس‌های بیشتری به پخش فیلم اختصاص می‌یابد.
 
سینمای خاوران در خیابان خاوران، بعد از سه راه هاشم آباد در فرهنگسرای خاوران واقع است و خانه فرهنگ پامچال در مشیریه، پارک پامچال واقع است.
منبع: خبر آنلاین


http://iranelearn.com/offer?ref=LK-3032719511772511