پرسیدم از هلال ماه چرا قامتت خم است؟
آهی کشید و گفت ماه محرم است
گفتم که چیست محرم؟ به ناله گفت
ماه عزای اشرف اولاد آدم است
پرسیدم از هلال ماه چرا قامتت خم است؟
آهی کشید و گفت ماه محرم است
گفتم که چیست محرم؟ به ناله گفت
ماه عزای اشرف اولاد آدم است
استفان لندمن Stephen Lendman، نویسنده و گوینده برجسته رادیویی که در شیکاگو زندگی میکند، در مصاحبه با پرس تیوی درباره انتشار اسناد طبقهبندی شده امریکا از سوی پایگاه ویکیلیکس گفت: اگر ویکیلیکس مدارکی را منتشر میکرد که به دولت امریکا آسیب میرساند، در آن صورت، جولیان اسنج مدتها پیش از بین رفته بود یا مکانی برای مخفی شدن نداشت، درحالی که اتفاقی برای اسنج روی نداده است."
لندمن درحالی که به مقاله روزنامه امریکایی نیویورکتایمز درباره اقدامات ویکیلیکس مبنی بر انتشار اطلاعات و اسناد طبقهبندی شده امریکا اشاره داشت، گفت: "روزنامه نیویورک تایمز در زمان افشای مدارک جنگ افغانستان در ماه ژوئیه اذعان کرد که کاخ سفید به آنها اجازه چاپ بعضی از مدارک را داده است. بنابراین، کاخ سفید مدارک مورد نظر را بررسی و پس از انجام سانسور لازم، مجوز چاپ آنها را صادر کرده است."
لندمن درباره انتشار "گزینشی" این مدارک در رسانههای غربی تصریح کرد: "رسانههای امریکا همواره درباره ایران، ونزوئلا و کشورهایی که موافق آنها نیستند سخن میگویند، درحالی که به تمامی مدارکی که افشا میشود نمیپردازند؛ برخورد آنها گزینشی است، بنابراین بر مدارکی که درباره ایران منتشر شده است، تمرکز میکنند. به عنوان نمونه نمیتوان مطلبی درباره اسرائیل و فلسطین در این رسانهها یافت."
وی افزود: "ایران همواره در صدر اخبار بوده است. اگر امریکا یا اسرائیل بخواهند، علیه ایران اقدامی نظامی کنند، از قبل خبر نمیدهند؛ مانند حمله اسرائیل به راکتور عراق در دهه هشتاد. من تصور میکنم تا زمانی که آنها درباره حمله سخن میگویند، وضعیت امن است. بگذارید آنها همچنان به ایران بپردازند."
لندمن در ادامه ابراز دیدگاههای خود درباره اسناد منتشرشده ویکیلیکس گفت: "افشای این اطلاعات در این برهه از زمان با هدف کاهش خشم اذهان عمومی از افزایش تدابیر امنیتی در فرودگاههای امریکا صورت میگیرد."
گفتنی است، ویکیلیکس که در ابتدا با انتشار اسناد و مدارک طبقهبندی شده، از سیاستهای واشنگتن در جنگ افغانستان و عراق و اقدامات جنایتآمیز سربازان امریکایی در کشتار غیرنظامیان پرده میداشت، اخیرا با انتشار برخی مطالب در لابلای این اسناد، تردیدهایی را درباره صحت و درستی اقدامات افشاگرانه خود موجب شده است.
ناظران و تحلیلگران میگویند، انتشار اسناد اخیر ویکیلیکس در واقع سناریویی است که با دقت از سوی سازمانهای اطلاعاتی امریکا طراحی شده تا از این طریق کانون توجه را از مسائل و مشکلات داخلی امریکا منحرف ساخته و با وارونه جلوه دادن اوضاع منطقه، زمینه را برای اقدام نظامی علیه ایران آماده کند.
ویکیلیکس پیش از این در ماه ژوئیه، 77 هزار سند طبقهبندی شده ارتش امریکا را درباره جنگ افغانستان و در ماه اکتبر نیز 400 هزار سند درباره جنگ عراق منتشر کرد.
منبع:پرس تی وی
شهرزاد باز هم از زندان امریکا میگوید
شهرزاد میرقلی خان، زن ایرانی که از 2007 میلادی در زندان امریکا محبوس بوده است، بار دیگر از بدرفتاری شدید مسئولان زندان میگوید.
شهرزاد میرقلی خان از داخل زندان در گفتوگویی تلفنی با خبرنگار پرس تیوی، گفت، شکنجههای سخت و مشکلات و مسائل فراوانی را متحمل شده و تحت فشارهای روانی و فیزیکی بیشماری قرار گرفته است.
وی افزود: شاید مسئولان زندان به طور مستقیم و با دست شما را نزنند، اما شیوه برخورد آنها، نحوهحبس و یا وقتی شما را وادار میکنند تا زمین را تمیز و کمدها را جابهجا کنید، همه، صدمات جبرانناپذیری به جسم و روح انسان وارد کند.
میرقلی خان افزود، مقامات زندان به هر شیوه ممکن وی را شکنجه کردهاند، بهویژه شکنجه روحی.
وی گفت: از این آدمها و نحوه برخوردشان متنفرم ... ترجیح میدهم بمیرم اما حتی یک روز دیگر در این زبالهدانی زندگی نکنم.
میر قلی خان اوایل هفته جاری نیز در مصاحبه با پرستیوی گفته بود به مدت یک هفته در زندان انفرادی محبوس بوده است .
این زن ایرانی افزود، در جایی حبس شده بوده است که جنایتکاران خطرناک در آنجا نگهداری میشدند و هرگز به او گفته نشد چرا باید در چنین جایی محبوس باشد.
شهرزاد میرقلی خان تصریح کرد: "من به آنها گفتم حق دارم بدانم چرا شما من را در زندان انفرادی نگهداری میکنید. من کاری انجام ندادهام که مستحق چنین برخوردی وحشتناکی باشم."
وی همچنین میگوید، از حقوق قانونیاش در مکاتبه با رئیس جمهوری ایران یا امریکا محروم شده است.
میرقلی خان گفته است: "من اصرار و خواهش میکردم که فقط به من اجازه دهید تا به خانوادهام که نگران من هستند، خبر دهم."
میرقلی خان در سال 2007 ، هنگامی که 26 سال سن داشت، در امریکا بازداشت شد.
محمود سیف همسر پیشین شهرزاد، به تلاش برای صادرات دوربینهای دید در شب از اتریش به ایران متهم بوده است، اما شهرزاد در غیاب شوهرش، بازداشت و در دادگاه فدرال فلوریدا به پنج سال زندان محکوم شد.
شهرزاد که دو فرزند دارد، حدود سه سال است که در زندان امریکا به سر میبرد.
وی میگوید، مورد شکنجه روحی و جسمی قرار گرفته و از هر گونه دیدار با اعضای خانوادهاش از جمله دو دخترش (ملیکا و ملینا) محروم بوده است.
به شهرزاد تنها اجازه داده میشود که هر هفته یک ساعت و 25 دقیقه با اعضای خانوادهاش تلفنی گفتوگوی کند.
این درحالی است که بخش تادیبی ایالت فلوریدا اعلام کرده است، باید به هر یک زندانیان اجازه داده شود هفتهای دو ساعت با خانوادهشان دیدار داشته باشند.
واشنگتن تاکنون چندین تبعه ایرانی را به اتهام نقض تحریمهای ضد ایرانی امریکا، بازداشت کرده است.
منبع: پرس تی وی