میز گرد
 در شب های گذشته برنامه ای مفید در شبکه یک ساخته و پخش شد که در آن، کارشناسان و فیلم سازان با تجربه و دلسوز ایران پیرامون فیلم های ساخت داخل اظهار نظر کردند و به جمع بندی نظراتت پرداختند که به نظر بنده چنین برنامه هایی ، سازنده و بسیار مفید است و امکان بهبود سینمای ایران را به دنبال خواهد داشت به شرط این که در فیلم هایشان اعمال شود.
در ادامه به چندی از نطرات و جمع بندی ها توجه کنید:

 نادر طالب زاده

نادر طالب زاده: شما نی تونید رسانه ی قوی داشته باشید اگر اقتصاد قوی نداشته باشید، اگر عدالت در جامعه کامل نباشه. رسانه در حد قدرت سیاسی اقتصادی است.
ایران به تدریج سیر صعودی را طی خواهد کرد.
ایران یک موقعیت فوق العاده ای دارد، یک کشور با یک حرف جدید وبه همین خاطر است که متهم است و کشورها می خواهند آن را بکوبند زمین، چرا اون کشور می خواهد ایران را له کند، چون یک حرفی دارد می زند و اون ها می دانند که افق این حرف برای آنها خطر ناک است.
به خاطر این که این کشوری که هر روز دارد مطرح تر می شود.
ما آینده درخشانی داریم چون حرف داریم.
آقای ده نمکی کاری کرده که چون فعال انقلاب است، کریستین سانس مونیتور از آمریکا می آید و می پرسد که العان دارید چی کار می کنید و می خوان بدونند چی می گیم که نفوز داریم در منطقه .
در قصه نویسی تحمل زیاد می خواهیم، اجازه بدید قصه نویس از وضع جامعه امروز انتقاد کنه.
یکی از دلایلی که اتاق فکر تشکیل شد این شبکه های فارسی زبان است، تازه خیلی ها فهمیدند که چقدر دشمنی جدی است. وقتی در قسمت انگلیسی برنامه ای را درست می کند و تبلیغ می کند تحت عنوان خفه کردن ایران(scuoising iran) و در چهار شب این را می گذارد و در قسمت فارسی برنامه ای تحت عنوان این تحریم ها چه کرد؟ که می خواهد مردم رو حساس کند، می سازد عمق این دشمنی را مشخص می کند.
ما بیست سال پیش مسائل انتقادی را در سیما مطرح کردیم و گفتیم شما باید هر شب یکی دو ساعت برنامه ای در مورد مسائل روز ایران بگذارید، اما توجه نشد و امروز توجه می شود چون می دانند که یکبار سیل آمد و سیل گیر نداشتند.

مسعود ده نمکی


مسعود ده نمکی:سینما یعنی مخاطب، شما نمی تونید بگید من برای یک قشر خاصی فیلم می سازم و فقط همین قشر خاص برن سینما.
حتی اکه امکانات هم فراهم باشه تا وقتی که خالق های اثر ما صاحب اندیشه نباشند،آثارشون هم آثار سطحی خواهد بود، چه تو حوزه سریال و چه تو حوزه سینما.
ما تو دانشگاه هنر  و صدا و سیما به جای فلسفه ی سینما داریم تاریخ سینما درس می دهیم.
ما چند تا رمان در مورد انقلاب و جنگ مون داریم که جهانی شده باشه؟
آقای ده نمکی در ادامه با توجه به سخن امام علی گفتند: اگر در زمان خو د سخنت را نگویی، دیگری خواهد زد به شکل دیگر و آن وقت شما باید دفاع کنید.
ما باید به روز باشیم و آینده نگر .
یه زمانی تو این کشور می خواستی کار فرهنگی کنید نمی گذاشتند انجام بدید، یعنی کار اتاق فکری که العان انجام شده باید بیست سال پیش انجام می شد.

سیروس مقدم


سیروس مقدم:ما بایستی خودمون رو به روز کنیم ، ما نمی تونیم با تکنیک های بیست سال پیش و قصه ههای بیست سال پیش امروز برویم به جنگ رسانه هایی که خودشون رو به روز کردند.
طبیعتا ما در یک جنگ نابرابر می جنگیم؛ مثلا در این مدت حوادثی اتفاق افتاده که ما از بازگو کردن آن یا لاک پشتی صحبت می کنیم یا مطرح نمی کنیم.
العان یک فرصت نابی است برای معرفی ایران. ایرانی که متهم است و متهم کنندگان خود کسانی اند که اتهام برای آنها وارد است.

سید ضیا الدین دری


سید ضیا الدین دری: اعتماد به بخش خصوصی مهم است. موقعی که بخش خصوصی احساس امنیت کند می توان به آن اعتماد کرد. اگر بخش خصوصی بتواند یک تعامل خوب با حکومت ایجاد کند و امنتش تضمین باشد، اون وقت می توان به جهانی شدن فکر کرد.
العان در پشت پرده هالیوود ارتباط با پنتاگون هست، ارتباطط با سی آی ای هست، ارتباط با همون چهار بخش اطلاعاتی هست.
اون ها قرار بوده و هست و خواهد بود که تهاجم فرهنگی کنند و پانزده سال پیش بلکه بیشتر مقام معظم رهبری این را پیش بینی کردند اما یه عده با این نظر مخالف بودند و یه عده می گفتند نه و ...یادتون هست که ... اما امروز پذیرفته شده است چرا که العان آسمون پر از امواج ماهواره است.

عباس اکبری


عباس اکبری: وقتی یک شخصیت مثبت در فیلم ها داریم، این شخصیت که معصوم نیست و ایراداتی دارد که ما باید در فیلم آن را مطرح کنیم اما گر نشود بینندگان خسته می شوند و خوب نیست.