سفارش تبلیغ
صبا ویژن

'راز'

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/29 9:12 عصر

  "راز"

در همین شب های ماه مبارک رمضان برنامه ای تحت عنوان «راز»، کاری از گروه فیلم و نمایش شبکه چهار سیما است که در 30 قسمت 90 دقیقه ای بصورت زنده به تهیه کنندگی "مجید یوسفی" پخش می شود که با کارشناسی و مجری گری جناب آقای دکتر نادر طالب زاده و کارشناسانی که خودشان در امور انقلاب ایران موثر بودند و با فریب کاریهای دشمن آشنایند، در راه حقیقت یابی بسیار موثر بوده و بسیار خوب دشمنان ایران اسلامی را به تصویر می کشد.

 قرار است که آثاری چون کنستانتین، 2012، او یک فرشته بود، روز فرشته و ... در برنامه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

این برنامه در ساعت 23:30 هر شب از شبکه چهار پخش می شود و انشاءالله ادامه پیدا کند. 

 

دکتر طالب زاده

دکتر طالب زاده

 

1404


نقش تربیتی روزه در تقویت اراده

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/23 3:58 عصر

نقش تربیتی روزه در تقویت اراده
ضمن تبریک ماه مبارک رمضان این مطلب را برای کسانی روی وبلاگ قرار می دهیم که می گویند:روزه قدیمی شده!!!!!

خدای مهربون رو بی نهایت شاکریم که از خزانه موهبت و الطاف بی کرانش، برما منت نهاد تا یه بار دیگه بتونیم ماه رمضان، این ماه پربرکت و پرفضیلت رو درک کنیم. ماهی که پیامبر عظیم الشان اسلام، در وصف اون فرمود: « اگر بنده، ارزش ماه رمضان را می دانست، آرزو می کرد که سراسر سال، رمضان باشد.»
هرکسی ممکنه به یه جنبه از برکات این ماه خوب خدا فکر کنه؛ یکی ممکنه به فواید جسمی روزه داری در این ماه فکر کنه و دیگری به تأثیرات روحی اون. اونایی بهره بیشتری از این ماه می برن، که علاوه بر فواید جسمی وروحی روزه داری، به نقش تربیتی این فریضه الهی توجه داشته باشن و این دسته، خردمندان واقعی هستن.
دو - سه برنامه ای هست که درباره اراده و عوامل تقویت اراده صحبت می کنیم، حالا که ادامه این بحث با ما مبارک رمضان، مقارن شده، خوبه که درباره نقش و تأثیر این ماه و اعمالش در تقویت اراده، کمی با هم گفت و گوکنیم. اشتباه نکنید. ... این برنامه یه برنامه عبادی و مذهبی نیست، بلکه می خواد از تأثیرات روانی روزه داری در تقویت مهارت اراده با شما حرف بزنه. با ما همره باشید!
کسی که روزه می گیره؛ از خوردن وآشامیدن خود داری می کنه. البته روزه فقط این نیست، بلکه باید از خیلی چیزها و خواسته های دیگه هم چشم پوشی کنه؛ در واقع آدم روزه دار، با خواهش های نفسش می جنگه و در برابر غرایز مقاومت می کنه. و این برنامه، یک ماه در سال انجام می شه؛ یعنی تقریباً یک دوازدهم هر سال، این برنامه قشنگ در جوامع اسلامی تکرار می شه. این تکرار، درحقیقت ، تمرین تقویت اراده و افزایش قدرت تصمیم گیریه.
روزه داری، یعنی تحقق یافتن واقعی صبر. از لحظه اذان صبح تا اذان مغرب. یادتون می یاد در همین شماره بود، گفتیم که این آدما صبر ندارن؟! گفتیم آدمای سست اراده یا احیاناً بی اراده، وقتی یه کاری رو شروع می کنن و کار براشون یه کم پیچیده و دشوار می شه، همه ایده ها وآرزوهاشون یادشون میره و نمی تونن اون سختی رو تحمل کنن. بنابراین، از همون ابتدای راه برمی گردن.
توصیه می کنیم آدمای سست اراده از این ماه مبارک و فریضه روزه داری برای تقویت اراده شون، کمک بگیرن. چون روزه و روزه داری یه جورایی تمرین برای افزایش نیروی استقامتِ، و اراده رو تقویت می کنه. این تمرین، تحمل رنج و سختی روآسون می کنه.
واقعاً یکی از توصیه های خیلی خوبی که می شه به آدمای کم اراده کرد، سفارش به روزه گرفتنه. از امتیازهای معنوی و نقش مثبت تربیتی روزه در تزکیه نفس هم که بگذریم؛ تمرینی که روزه داری از لحاظ وقت شناسی به ما می ده، خیلی می تونه درکارهای روزمره و موقعیت های فردی به کارمون بیاد. شاید فکر کنیم که این نظم و انضباط در بهره گیری از زمان، یکی از ویژگی های زندگی تمدن غربِ. درحالی که این وقت شناسی و تنظیم اوقات زندگی، از آموزه های اصیل اسلام. همتون این وصیت امیرالمؤمنین به امام حسن (ع) رو شنیدید که فرمود: «شما را به تقوا و نظم درکارها سفارش می کنم.» راستی اگه در جهان اسلام متفاوت بود! نظر شما چیه؟ اصولاً همه فرایض اسلام در وقت خودش باید انجام بشه؛ مثل حج یا نمازهای پنج گانه؛ روزه هم همین طور. تمرین تزکیه و اراده روزه داری، با دیدن هلال ماه مبارک واجب، و با دیدن هلال ماه شوال، حرام می شه، و با غروب خورشید به پایان می رسه؛ نظامی که نمی شه از اون سرپیچی کرد. این هم یکی دیگه از درسای تقویت اراده، در مدرسه ماه رمضان.

منبع: هدیه ای از طرف وبلاگ به روزه داران


لوس آنجلس تایمز:ما موفق نمی شویم!!

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/20 10:59 عصر

لوس آنجلس تایمز:ما موفق نمی شویم!!

روزنامه لوس آجلس تایمز

روزنامه  لوس آنجلس تایمز چاپ آمریکا در گذارشی نوشت: تصور آمریکا و برخی کشور های اروپایی در چشم انداز فشارهای جدید و ایجاد جبهه متحد بر ضد ایران خیلی روشن نیست زیرا چین، روسیه، هند و ترکیه در حال انعقاد قراردادهای بزرگی در حوزه نفت و گاز با ایران هستند.

لوس آنجلس تایمز این وضعیت را مخمصه امریکا خوانده و افزود: در چنین حالتی قطعا شرکت های اروپایی به دولت های خود فشار خواهند آورد چون با حضور جدی رقبا در جای خالی خود مواجه و از معاملات پر سود محروم شده اند.


رکود؟!!

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/20 10:47 عصر

ادامه مطلب...

میزگردی مفید پیرامون انتقاد از اوضاع سینما

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/19 6:31 عصر

  

میز گرد
 در شب های گذشته برنامه ای مفید در شبکه یک ساخته و پخش شد که در آن، کارشناسان و فیلم سازان با تجربه و دلسوز ایران پیرامون فیلم های ساخت داخل اظهار نظر کردند و به جمع بندی نظراتت پرداختند که به نظر بنده چنین برنامه هایی ، سازنده و بسیار مفید است و امکان بهبود سینمای ایران را به دنبال خواهد داشت به شرط این که در فیلم هایشان اعمال شود.
در ادامه به چندی از نطرات و جمع بندی ها توجه کنید:

 نادر طالب زاده

نادر طالب زاده: شما نی تونید رسانه ی قوی داشته باشید اگر اقتصاد قوی نداشته باشید، اگر عدالت در جامعه کامل نباشه. رسانه در حد قدرت سیاسی اقتصادی است.
ایران به تدریج سیر صعودی را طی خواهد کرد.
ایران یک موقعیت فوق العاده ای دارد، یک کشور با یک حرف جدید وبه همین خاطر است که متهم است و کشورها می خواهند آن را بکوبند زمین، چرا اون کشور می خواهد ایران را له کند، چون یک حرفی دارد می زند و اون ها می دانند که افق این حرف برای آنها خطر ناک است.
به خاطر این که این کشوری که هر روز دارد مطرح تر می شود.
ما آینده درخشانی داریم چون حرف داریم.
آقای ده نمکی کاری کرده که چون فعال انقلاب است، کریستین سانس مونیتور از آمریکا می آید و می پرسد که العان دارید چی کار می کنید و می خوان بدونند چی می گیم که نفوز داریم در منطقه .
در قصه نویسی تحمل زیاد می خواهیم، اجازه بدید قصه نویس از وضع جامعه امروز انتقاد کنه.
یکی از دلایلی که اتاق فکر تشکیل شد این شبکه های فارسی زبان است، تازه خیلی ها فهمیدند که چقدر دشمنی جدی است. وقتی در قسمت انگلیسی برنامه ای را درست می کند و تبلیغ می کند تحت عنوان خفه کردن ایران(scuoising iran) و در چهار شب این را می گذارد و در قسمت فارسی برنامه ای تحت عنوان این تحریم ها چه کرد؟ که می خواهد مردم رو حساس کند، می سازد عمق این دشمنی را مشخص می کند.
ما بیست سال پیش مسائل انتقادی را در سیما مطرح کردیم و گفتیم شما باید هر شب یکی دو ساعت برنامه ای در مورد مسائل روز ایران بگذارید، اما توجه نشد و امروز توجه می شود چون می دانند که یکبار سیل آمد و سیل گیر نداشتند.

مسعود ده نمکی


مسعود ده نمکی:سینما یعنی مخاطب، شما نمی تونید بگید من برای یک قشر خاصی فیلم می سازم و فقط همین قشر خاص برن سینما.
حتی اکه امکانات هم فراهم باشه تا وقتی که خالق های اثر ما صاحب اندیشه نباشند،آثارشون هم آثار سطحی خواهد بود، چه تو حوزه سریال و چه تو حوزه سینما.
ما تو دانشگاه هنر  و صدا و سیما به جای فلسفه ی سینما داریم تاریخ سینما درس می دهیم.
ما چند تا رمان در مورد انقلاب و جنگ مون داریم که جهانی شده باشه؟
آقای ده نمکی در ادامه با توجه به سخن امام علی گفتند: اگر در زمان خو د سخنت را نگویی، دیگری خواهد زد به شکل دیگر و آن وقت شما باید دفاع کنید.
ما باید به روز باشیم و آینده نگر .
یه زمانی تو این کشور می خواستی کار فرهنگی کنید نمی گذاشتند انجام بدید، یعنی کار اتاق فکری که العان انجام شده باید بیست سال پیش انجام می شد.

سیروس مقدم


سیروس مقدم:ما بایستی خودمون رو به روز کنیم ، ما نمی تونیم با تکنیک های بیست سال پیش و قصه ههای بیست سال پیش امروز برویم به جنگ رسانه هایی که خودشون رو به روز کردند.
طبیعتا ما در یک جنگ نابرابر می جنگیم؛ مثلا در این مدت حوادثی اتفاق افتاده که ما از بازگو کردن آن یا لاک پشتی صحبت می کنیم یا مطرح نمی کنیم.
العان یک فرصت نابی است برای معرفی ایران. ایرانی که متهم است و متهم کنندگان خود کسانی اند که اتهام برای آنها وارد است.

سید ضیا الدین دری


سید ضیا الدین دری: اعتماد به بخش خصوصی مهم است. موقعی که بخش خصوصی احساس امنیت کند می توان به آن اعتماد کرد. اگر بخش خصوصی بتواند یک تعامل خوب با حکومت ایجاد کند و امنتش تضمین باشد، اون وقت می توان به جهانی شدن فکر کرد.
العان در پشت پرده هالیوود ارتباط با پنتاگون هست، ارتباطط با سی آی ای هست، ارتباط با همون چهار بخش اطلاعاتی هست.
اون ها قرار بوده و هست و خواهد بود که تهاجم فرهنگی کنند و پانزده سال پیش بلکه بیشتر مقام معظم رهبری این را پیش بینی کردند اما یه عده با این نظر مخالف بودند و یه عده می گفتند نه و ...یادتون هست که ... اما امروز پذیرفته شده است چرا که العان آسمون پر از امواج ماهواره است.

عباس اکبری


عباس اکبری: وقتی یک شخصیت مثبت در فیلم ها داریم، این شخصیت که معصوم نیست و ایراداتی دارد که ما باید در فیلم آن را مطرح کنیم اما گر نشود بینندگان خسته می شوند و خوب نیست.


آماده ام به صورت رو در رو با رییس جمهور آمریکا گفتگو کنم

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/12 2:13 عصر

رییس جمهور در همایش شورای عالی ایرانیان خارج از کشور
آماده‌ام به صورت رو در رو با رییس‌جمهور آمریکا گفتگو کنم / رژیم صهیونیستی کوچکتر از آن است که از این غلط‌‌‌ ها بکند

 

احمدی نژاد درباره احتمال حمله رژیم صهیونیستی به ایران، گفت: اصلا رژیم صهیونیستی در معادلات ما نیست و کوچکتر از آن است که از این غلط‌ ها بکند.

به گزارش رجانیوز، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ظهر امروز طی سخنانی در دومین همایش ایرانیان خارج از کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: از صمیم دل خوشحالم که خداوند توفیق حضور در جمع شکوهمند و پرشور شما ایرانیان خارج از کشور و سایر میهمانان را عنایت فرمود.

بر اساس گزارش فارس، وی در پاسخ به اظهارات ریچارد فراید که درخواست کرده بود پس از مرگش او را در اصفهان دفن کنند، تصریح کرد: ایشان با یک ابتکار عمل صدها کتاب را در عشق به ایران در چند جمله خلاصه کردند که از این احساس تشکر می‌کنم.

رئیس جمهور در همین خصوص ادامه داد: ما خود دکتر ریچارد فراید را در ایران می‌خواهیم بنابراین از طرف ملت ایران یک واحد مسکونی در اصفهان به شما هدیه می‌شود که می‌توانید هر میزان که بخواهید از آن استفاده کنید.

احمدی‌نژاد همچنین در ادامه سخنان خود و در پاسخ به اظهارات یکی از ایرانیان مقیم خارج که به دلیل توهین به ملت ایران از انعقاد یک قرار داد پر سود در کشوری اروپایی انصراف داده بود، گفت: از آن عزیز ایرانی که در جایی که شاید جز خدا کسی شاهد نبوده ولی از ملت ایران با اقدام خود دفاع کرده صمیمانه تشکر می‌کنم و مطمئنم هستم همه فرزندان ایران اگر در چنین شرایطی قرار گیرند مطمئنا این گونه عمل خواهند کرد.

با مدیریتی که پایه آن در تحقیر انسان‌ها استوار شده مخالفیم

رئیس جمهور صحنه برخورد و نگرانی آنها با ایران را بر سر نحوه مدیریت جهان دانست و خاطرنشان کرد: دلیل اینکه با ما بر سر مدیریت جهان دعوا دارند این است که تاریخ نشان داده که ملت ایران از چنان ظرفیتی برخوردار است که اگر یک فرصتی پیدا کند آنچنان یک جریان فرهنگی و تمدنی راه اندازی می‌کند که این جریان به سرعت همه جهان را فتح خواهد کرد.
وی ادامه داد: آنها می‌خواهند با تسلط بر خاورمیانه بر کل جهان مسلط شوند که در حالی که معلوم است ملت ایران و ملت منطقه اجازه نمی‌دهند استعمار با رنگ و بوی جدیدی بر منطقه تسلط کرده و ثروت و فرهنگ ما را به یغما ببرد.
احمدی نژاد تاکید کرد: ما با صراحت اعلام می‌کنیم با مدیریتی که پایه آن در تحقیر انسان‌ها استوار شده مخالفیم و نمی‌توانیم بپذیریم که کشوری از 12 هزار کیلومتر آن طرف تر آمده و ملت‌ها را تقسیم کنند و از بیان این حقیقت هم واهمه‌ای نداریم ولی مقابله ما با شما مقابله نظامی نیست.

جنگ تمدن‌ها برگرفته از دروغ‌های تاریخی است
رئیس جمهور به ادعای غربی‌ها مبنی بر جنگ تمدن‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: جنگ تمدن‌ها نیز از دروغ‌های تاریخی است. تمدن‌ها همکار و دوست هم هستند و ملت‌ها نیز با هم صمیمی‌اند و امروز نیز ملت ایران با سایر ملت‌ها ارتباط صمیمی دارد و جنگی بین ملت‌ها و فرهنگ‌های اصیل و انسانی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه آن چیزی که امروز در صحنه عالم خود نمایی می‌کند مقابله‌ توحش با فرهنگ و تمدن است، تصریح کرد: برای اثبات اینکه این توحش است نیازمند استدلال زیادی نیست. چرا که شاهدیم در جنگ جهانی بیش از یکصد میلیون انسان را کشته و به بهانه 11 سپتامبر به افغانستان حمله کرد و بر اساس برآوردها 110 هزار افغانی کشته شدند.
وی یادآور شد: خبری خوش از این بالاتر که سربازانی را که برای امرار معاش به ارتش پیوسته‌اند را مجبور به آدم کشی می‌کنند امروز می‌گویند اگر نکشی کشته می‌شوی.

سربازان انگلیسی دستگیر شده در ایران فکر می‌کردند در فلسطین هستند
رئیس جمهور به دستگیری سربازان انگلیسی که چندی پیش اتفاق افتاده بود اشاره کرد و گفت: این سربازان که در آب‌های ایران دستگیر شدند حتی فرق ایران و عراق را هم نمی‌دانستند و برخی‌هایشان فکر می‌کردند در فلسطین هستند و در همین راستا شاهدیم امروز تعداد سربازان آمریکایی که خود کشی می‌کنند از سربازانی که کشته می‌شوند بیشتر است.

مسائل جهانی نیازمند منطق، عدالت و گفت‌وگو است
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه ما می‌گوییم مسائل جهانی نیازمند منطق، عدالت و گفت‌وگو است و حل مسائل نیازمند عشق است نه جنگ و کشتار، اظهار داشت: می‌گویند جنگ تمدن‌ها، کدام تمدن؟ اعلام کنند تا ما هم بدانیم که بوش واجد کدام تمدن است.
وی در ادامه یادآور شد: چرا آنقدر گرسنه در جهان وجود دارد آیا جهان پول و ثروت کم دارد در حالی که چنین نیست و ما شاهدیم هر جای دنیا زحمتی کشیده می‌شود بخشی به صورت خودکار به جیب سرمایه‌داران کلان جهان می‌رود در حالی که نباید این گونه باشد و ما می‌گویم باید به سمت عدالت برویم و تئوری تنازع بقاء تئوری حیوانی است.

نسیم رحمت ملت ایران به صادر کنندگان قطعنامه
رئیس جمهور در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به صدور قطعنامه علیه ایران و اعمال تحریم‌های جدید ابراز داشت قطعنامه صادر می‌کنند در حالی که امروز پیامی که از ایران منتشر می‌شود نسیم رحمت است. آیا کسی توانسته نسیم را زندانی کند که آنها می‌خواهند پیام ملت ایران را با تحریم متوقف کنند.
احمدی نژاد ادامه داد: آنها در همه عرصه‌ها به بن بست رسیده‌اند و قادر نیستند مسئله‌ای را حل کنند. "در شرق آسیا نتوانستند دعوا 60 ساله را حل کنند هر چند نمی‌خواهند هم حل کنند."
وی با بیان اینکه دوره تاریخی آن‌ها به پایان رسیده است، گفت: اگر نظامی در محیط بین‌المللی کارش به جایی رسید که کوچکترین مسئله خود را با توصل به سلاح حل کرد به این معنی است که کارش تمام شده در حالی که مسائل جهانی باید با روش‌های انسانی حل شود.
رئیس جمهور یادآور شد: این‌ها دارند می‌روند و باید بروند چرا که اگر نروند حرکت ملت‌ها تشریف آنها را خواهد برد و در مقابل یک دوره و موج جدیدی آغاز می‌شود که مبتنی بر انسانیت، یگانه پرستی، عشق، محبت، عدالت، برادری و دوستی است و آنها نمی‌توانند با شیطنت این معادله را تغییر دهند چرا که این موج همانند رودخانه عظیم با آب زلال است که می‌خواهند با دو کامیون زباله مسیر آن را متوقف کنند که شدنی نیست.

آنقدر قطعنامه صادر کنید که بشود 4 هزارتا
احمدی نژاد تاکید کرد: 4 قطعنامه تاکنون صادر کردند ولی بدانند آنقدر قطعنامه صادر کنند که 4 هزار بشود چرا که آنها متوجه نیستند که هر قطعنامه‌ای که صادر می‌کنند سند محکومیت و رسوایی خودشان است و با این کار نظام بر آمده از اراده خود را زیر سؤال می‌برند.
وی ادامه داد: قطعنامه صادر می‌کنند و بعد می‌گویند که گفت‌وگو کنیم بسیار خب ما که از اول گفتیم که اهل گفت‌وگو و منطق هستیم و همیشه اهل گفت‌وگو بوده‌ایم و در هر جای دنیا نام ایران برده شده به واسطه منطق و فرهنگ انسانی بوده است. بنابراین اگر خیال کنیم که چماقی بر سر ملت ایران بگیرد هر آنچه که شما می‌خواهید ملت ایران می‌گوید باید بدانید که این اتفاق هرگز نمی‌افتد.

رژیم صهیونیستی کوچکتر از آن است که از این غلط‌ها بکند
رئیس جمهور گفت: خبرنگاری از بنده پرسید نمی‌ترسید که به شما حمله کنند گفتم چه کسی و آن خبرنگار گفت رژیم صهیونیستی که بنده در جواب آن خبرنگار گفتم اصلا رژیم صهیونیستی در معادلات ما نیست و کوچکتر از آن است که از این غلط‌ ها بکند و گنده‌تر از آن عددی نیست.

گفت‌وگو با اوباما در شهریور ماه

احمدی نژاد با اشاره به اعلام آمادگی آمریکا برای مذاکره با ایران در سطح ‌بالاتر تصریح کرد: ما در سطح بالاتر هم آماده گفت‌وگو هستیم و زمان بوش هم بنده در سفری که به نیویورک داشتیم آمادگی ایران را برای گفت‌وگو اعلام کردم و سال گذشته نیز به اوباما اعلام کرده که آماده گفت‌وگو هستیم. الان نیز اعلام آمادگی می‌کنیم.

وی با اعلام این خبر که شهریور ما آماده گفت‌وگو با اوباما به صورت آزاد و در برابر رسانه‌ها و در خصوص مسائل جهانی هستیم، گفت: ما آماده‌ایم که با اوباما در سفری که برای شرکت در سازمان ملل خواهیم داشت گفت‌وگو کنیم و هر کس هر منطقی که داشت روی میز گذاشته تا ببنیم راه حل چه کسی بهتر است.
وی با بیان اینکه اوباما از تغییرات خبر داد که ما از آن استقبال می‌کنیم اما از آن مایوس هستیم، گفت: ایشان متاسفانه از فرصت‌ها درست استفاده نکرد و در محاسبات خود بیش از اندازه به صهیونیست‌ها بهانه می‌دهد در حالی که ملت‌ها هم مهم هستند.
احمدی نژاد ادامه داد: بالاخره ما نفهمیدم دولت آمریکا تحت سیطره صهیونیست‌ها است یا اینکه رژیم صهیونیستی تحت سیطره دولت آمریکا است که سرانجام آن را روشن کنند.
رئیس جمهور گفت: اوباما اگر حریف گروه های فشار نیست حداقل می‌تواند در تلویزیون به مردم آمریکا بگوید تا خود مردم حساب آنها را برسند در حالی که این‌ها آبروی مردم آمریکا را با کارهای خود از بین می‌برند.

آمریکایی‌ها باید صحبت کردن با ملت‌ها و ادب را یاد بگیرند
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه شیوه مدیریت آن‌ها در عراق، افغانستان و سایر نقاط جهان را قبول نداریم، اظهار داشت: ما روش آنها را شکست خورده می‌دانیم که اگر آنها تعقل کنند این حرف ما به نفع آنها است. چرا که ما روش نجات آنها را نشان می‌دهیم اما آنها با ادبیات 200 سال قبل با ایران صحبت می‌کنند.
وی در ادامه سخنان خود یادآور شد: آمریکایی‌ها باید صحبت کردن با ملت‌ها و ادب یاد بگیرند چرا که وقتی با ملت‌ها حرف می‌زنند که با نوکر آبا و اجدادی خود صحبت می‌کنند.
احمدی نژاد افزود: آنها به جایی رسیدند که اسنادی منتشر می‌کنند که بگویند شکست‌شان در افغانستان تقصیر ایران است در حالی که این حرف بالا بردن ایران است و یعنی به صورت غیر مستقیم در مسائل در مقابل ایران شکست خورده‌اند البته ما مخالف کشته شدن انسان‌ها هستیم و حتی برای سربازان ناتو نیز ناراحتیم و معتقدیم آنها نیز باید در کنار زن و فرزندان خود باشند.

ایران، محور عدالت طلبی در دنیا
رئیس جمهور ادامه ما این حرف را از یک لحاظ از شما می‌پذیریم نه اینکه ایرانی‌ها به صورت نظامی با شما مقابل می‌کنند بلکه هر بار که شما شکست می‌خوردید جلوی عدالت و انسایت شکست خورده‌اید که امروز ایران محور عدالت طلبی در دنیا است بنابراین هر جا که اینگونه وارد شوید قطعا شکست خواهید خورد.
وی یادآور شد: غرض ما از گفت‌وگو فریب دادن کسی نیست چرا که اگر حرف حقی ارائه شود ما آن را قبول می‌کنیم و تاریخ نشان داده ملت ایران در برابر حرف حق نمی‌ایستد اما شما نیز باید قول دهید که اگر حرف حق شنیدید آن را بپذیرید.

ساختن ایران خدمت به کل بشریت است
احمدی نژاد با بیان اینکه همه دولت‌ها، ملت‌ها و انسان‌ها باید به طور عادلانه در مدیریت جهانی مشارکت فعال داشته باشند در خصوص لزوم ساختن ایران، اظهار داشت: ساختن ایران فقط خدمت به ایرانی‌ها نیست در حالی که خدمت به کل بشریت است.
رئیس جمهور یادآور شد: این کشور‌ها تلاش می‌کنند بگویند ایران بیابان است چرا که از ما عصبانی هستند اما دلیل دیگر آن نیز این است که آنها می‌خواهند ما آن گونه باشیم که آنها نشان می‌دهند.
وی ساختن ایران را تقویت جبهه انسانیت، عدالت و ارائه الگو به بشریت توصیف و خاطرنشان کرد: این حرف بنده به این معنی نیست که اگر در سایر نقاط جهان خدمت کنیم خدمت به بشریت نیست. بلکه ایرانی‌ها در هر جای دنیا که هستند باید ایرانی باشند یعنی همه را دوست داشته، خدمتگزار و پاک و امین باشند.

امروز تک تک ایرانیان یک سیاوش، آرش و رزمنده هستند
احمدی نژاد تاکید کرد: باور بنده این است که هر ایرانی در هر نقطه عالم حضور دارد یک پرچم برای سرافرازی، عزت و افتخار ایرانیان است.
رئیس جمهور در خصوص دلیل عصبانیت آنها از ایران گفت: دلیل عصبانیت آنها این است که می‌بییند روح جمعی تمدن ساز و فرهنگ آفرین ایران بیدار شده است و دیگر با یک یا دو نفر طرف نیستند.
وی یادآور شد: صهیونیست‌ها آدم فرستاده‌اند که بنده را ترور کنند؛ این همه از ملت ایران را ترور کردن چه شد. امروز تک تک ایرانیان یک سیاوش، آرش و رزمنده هستند.
رئیس جمهور در پایان سخنان خود خطاب به حاضران گفت: شما امروز در یک نقطه سرنوشت تاریخ قرار دارید و محور موج جدیدی هستید که متعلق به آینده‌هاست بنابراین خودتان را مجهز کنید که آینده درخشان از آن شما است.

منبع: واحد مرکزی خبر


نگاه به وحدت؛ با کدام رویکرد؟

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/7 5:18 صبح

نگاه به وحدت؛ با کدام رویکرد؟

خبرگزاری فارس: زمانی که در هدایت فتنه گران، نامه های تهدیدآمیز به نظام نوشته و به‌زعم خود تنها گزینه مقابل نظام را تمکین در برابر خویش می‌دانند، جایی برای وحدت نیست و بالعکس آن هنگام که فتنه‌گران در نهایت ذلت از میان ملت طرد شده و به گوشه‌ای می‌خزند، پیگیری «وحدت» به میان بورس طلایی اظهارات ایشان باز می‌گردد.


وحدت و ضرورت نیل به آن مقوله‌ای است که حداقل در شرایط فعلی جامعه در عین ضرورت با دو رویکرد متفاوت به آن نگریسته می‌شود و از آن رو که عنوان «وحدت» نیز همچون سایر عناوین پرطمطراق، برجسته و اساسی است حتی وحدت شکنان نیز حرکت اختلاف انگیزانه خود را با فریب و نیرنگ در لفافه‌هایی از وحدت دنبال می‌کنند.
از این رو می‌توان پایه‌ها، مبانی و اهداف مورد پیگیری این دو رویکرد را بدین ترتیب برشمرد:
یک رویکرد به «وحدت» این مقوله مهم و اساسی را نه ابزاری و مقطعی بلکه پایدار و دائمی تعقیب می کند.
در این رویکرد ضرورت نیل به وحدت، ناشی از درک موقعیت و جایگاه حساس کشور نسبت به جهان و مسئولیت شناسی در رابطه با این جایگاه است. چنانچه علی‏رغم کوچک نشمردن دشمن، با نگاه واقعی به میزان قدرت او و نیز احاطه به نقاط ضعف و کاستی‌های این قدرت‌ها، توان داخلی برای مواجهه با او بسیج شده و اتفاقا وحدت بر مبنای همین نگاه ضروری فرض می‌شود.
در این نوع نگاه به وحدت، افق، دستیابی کشور به موقعیت‌ جهانی و شکستن انحصارهای بین المللی ارزیابی شده و سهم هر بخش، متناسب با جایگاه آن در کشور سنجیده می‌شود. بدین جهت است که این اختلافات و پرداختن بی جهت به آن، شانس دستیابی به افق را محدود کرده و با صرف انرژی های داخلی، مسئولیت‌ها و ظرفیت‌های حساس بیرونی و جهانی مورد غفلت قرار می‌گیرد.
در این تفسیر و رویکرد به وحدت اتفاقا برخورد با متخلفین و افشای چهره فتنه انگیزان نه تنها اختلاف افکن نیست که نوعی مقابله با دشمن و در راستای پازل پیاده سازی افق نهایی حرکت انقلابی تلقی می شود. ضمن آنکه بر این اساس، نیل به وحدت با حضور فتنه گران اساسا امکان‌پذیر نخواهد بود و مقابله با ایشان ،به تعبیر ملای رومی گامی در جهت «دفع شر موش» و سپس «اندوختن گندم» خواهد بود.
رویکرد اول به «وحدت»، مردم، ارزشها، نظام و انقلاب را پایه و اساس وحدت برمی‌شمرد و حاضر نیست به خاطر منعفت طلبی برخی خواص زیاده خواه، رضایت خاصه را بر رضایت عامه غلبه داده وبدین ترتیب وحدت ملی مخدوش شود. البته مصلحت، رعایت حدود و عدم تجاوز از عدالت حتی در برخورد با متخلفین و فتنه گران، جزء اصول اساسی این رویکرد خواهد بود.
در این رویکرد شاخص‌های مورد تاکید امام(ره) ،انقلاب اسلامی و رهبری معظم انقلاب (دام ظله) مبنا ومعیار اصلی وحدت بخش در جامعه است. در این میان پیروی از ولایت فقیه، دشمن شناسی و لزوم تعیین روشن خطوط قرمز با او ، تکیه بر استقلال ملی و ارزش‌های اسلامی و رهروی عملی در راه آرمان‌ها، پیگیری عدالت اجتماعی و توجه به ملت، به مثابه سنگ زیرین تعامل گروهها و وحدت با یکدیگر تلقی می‌شود و هر جریان یا گروهی که به این بنای مستحکم بی‌اعتنا باشد نمی‌تواند طرف وحدت و گفت‏وگو قرار گیرد.
تاکنون اما مردم به خوبی منادیان راستین «وحدت» و سوء استفاده کنندگان از آن در جامعه را تشخیص داده‌اند .دقیقا از همین روست که همواره وحدت خوانی از سوی حامیان فتنه گران را نیز با دیده تردید نگریسته اند. نظام اسلامی نیز همواره مروج و مبین این وحدت بوده است.

یک رویکرد دیگر به وحدت هم اما با لازم شمردن وحدت در جامعه، علت ضرورت آن را بزرگ دانستن تهدیدات بیرونی دشمن، حضور دشمن در مرزهای کشور، ضرورت استفاده از تمامی نیروهای داخلی در رده‌های مدیریتی و از عهده برنیامدن یک جناح در اداره کشور و مواردی شبیه به آن ارزیابی کرده و خود را منادی وحدت در جامعه برمی شمرد.
مبلغان این رویکرد البته دارای سوابق معلوم و مشخص در جامعه هستند؛ همه آنها را می شناسند و میزان پایبندی آنان به «وحدت» را هم می دانند.جالب آنکه پیروان پیگیری این رویکرد آن هنگامی که علی القاعده می بایست در مقابل میثاق وحدت ملی یعنی قانون اساسی و آراءی عمومی ملت - به عنوان سمبل وحدت بخش جامعه - تمکین کرده و در برابر آن خاضع باشند، این ضرورت پیش گفته را به کناری نهاده و با برافروختگی تمام بر سبیل تفرقه می رانند.
مردم حتی دیده‌اند که این جماعت بارها با سکوت توأم با رضایت و یاحتی درمواقعی با تأییدات تصریحی و تلویحی خود بر آتش اختلاف و تفرقه دمیده‌اند و هیچگاه دم از ضرورت «وحدت» در آن شرایط بر نیاورده‌اند.
افکار عمومی دیده‌است علی‏رغم آنکه این گروه به هنگام خطابه در باب وحدت، تهدیدات دشمن را آگراندیسمان کرده با بازتاب دادن غیرواقعی و بزرگنمایی آن در جامعه سعی در شکستن روحیه داخلی درمواجهه با دشمن داشته‌اند، به هنگام شعله ور سازی دامنه اختلاف حتی آن گاهی که دشمن عریان به متن صحنه آمده و از گروه اقلیت ساختارشکن و برانداز حمایت کرده زبان در کام کشیده و اساسا گویی دشمن را ندیده‌اند!
پرواضح است زمانی که این جماعت در همراهی و -شاید به تعبیر رساتر- هدایت فتنه گران در پس و پیش پرده، نامه های تهدیدآمیز به نظام می نویسند و به زعم خود تنها گزینه مقابل نظام را تمکین در برابر خویش می‌دانند جایی برای سخن گفتن از وحدت نیست و بالعکس آن هنگام که فتنه گران در نهایت عجز و ذلت از میان ملت طرد شده و به گوشه‌ای می‌خزند، پیگیری عنوان زیبای «وحدت» به میان بورس طلایی اظهارات ایشان راه می‌یابد.
در این صورت پربیراه نیست که مردم با بصیرت دریابند که این نوع دم زدنها از "وحدت " نیز گامی در جهت حفظ سرمایه اندک فتنه گران، جلوگیری از حذف و طرد مطلق آنان و نهاده شدن استخوان لای زخم برای سربازکردن آن در موعدی دیگر صورت می پذیرد.
مردم مشاهده می‌کنند معتقدان به این رویکرد آن زمان که خود در قدرت حاضرند هر سلیقه دیگر را نفی و طرد کرده و با خطابه هایی آتشین به اندک بهانه‌ای دیگران را به کارشکنی و بحران آفرینی برای دولت متهم کرده‌اند اما هنگامی که به علت کثرت خطاها، ناکارآمدی‌ها و کارشکنی آنان در برابر حرکت انقلاب و نظام اسلامی، با انزوا و دوری از مناصب قدرت از سوی مردم مواجه می‌شوند برای تضمین ادامه حضور در قدرت بار دیگر منادی استفاده از تمام نیروها و ظرفیت‌های موجود شده و ابراز می‌دارند که کشور را نمی‌توان با یک سلیقه اداره کرد!


در این رویکرد البته هر نوع برخورد و مواجهه با متخلفین و افشا نمودن زد و بندها و دست یازیدن‌ها به بیت المال به سرعت، مقابله با نظام! عنوان شده و حرکتی خلاف وحدت در جامعه تلقی می شود. از این رو آبروی چنگ زنندگان پرادعا به بیت المال از آبروی خود نظام نیز محترم‌تر شمرده شده و در صورت به خطر افتادن گوشه‌ای از این آبرو ،وظیفه‌شان است که وحدت را به کناری نهاده و حیثیت کل نظام و انتخابات را با هتاکی در نوردند.
روشن است که مردم در میان این دو رویکرد، خود بارها کدامیک را برگزیده و با قاطعیت به رویکرد دیگر "نه " گفته‌اند. انتخابات ساال گذشته نمود بارزی از انتخاب و آشکار سازی این رویکرد بود که اتفاقا کسانی که امروز و در پی هشدارهای موکد و هوشمندانه رهبری فرزانه انقلاب در پاسداشت وحدت کلمه به میان آمده و می‌خواهند با تفسیر خود بیانات معظم له را تحریف کنند، میدان دار تفرقه و جدایی در میان مردم بودند که با بی اعتنایی مردم بار دیگر رسوا شده و منزوی شدند.
در آخر ذکر این نکته مفید است که در جامعه ما وحدت عملی تنها با حضور مردم و پیروی از رهنمودهای سکاندار کشتی انقلاب اسلامی امکان‌پذیر است.تجسم عملی آن نیز انتخابات ،نمازهای جمعه ، راهپیمایی‌های عمومی و... است؛ از این‌رو کسانی که بخواهند با لگدکوب کردن آراءی ملت، نظام اسلامی را به چالش طلبند بیش از پیش از جماعت متحد ملت طرد شده و مشت بر سندان می‌کوبند.
یادداشت از: محمد سعید ذاکری


ایران در رتبه 20 تولیدات نانوی جهان

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/7 4:55 صبح

سرعت تولید علم در ایران 11 برابر دنیاست؛
ایران در رتبه 20 تولیدات نانوی جهان

خبرگزاری فارس: معاون دانشجویی وزارت علوم گفت: ایران رتبه 20 تولیدات نانو جهان را به خود اختصاص داد.


به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، محمود ملاباشی عصر سه‌شنبه در حاشیه برگزاری دهمین المپیاد بدمینتون دانشجویان پسر سراسر کشور در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل اظهار داشت: بزرگترین هدیه وزارت علوم در دولت نهم و دهم به دانشگاه‌های مازندران از جمله به دانشگاه صنعتی بابل افزایش چهار برابری بودجه بوده که از سال 1384 تاکنون رخ داده است.
وی افزود: دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل در حال حاضر با کسب رتبه‌های برتر علمی و پژوهشی پله‌های موفقیت را در استان مازندران و حتی کشور طی کرده تا جایی‌که مورد توجه و هدف دشمنان قرار گرفته است.
ملاباشی تصریح کرد: ما مفتخریم که سرعت تولیدات علمی جمهوری اسلامی ایران 11 برابر نرخ تولیدات دنیا است.
وی با اشاره به اینکه در علم نانو، ایران رتبه 20 دنیا را به خود اختصاص داده، گفت: بر اساس سخنان مقام رهبری، هرچند که ما در این زمینه فعالیت خود را دیر آغاز کردیم ولی شتاب بسیار خوبی داشتیم.
ملاباشی بیان داشت: ما باید روش‌ها را با علم روز دنیا هماهنگ کنیم تا زمینه آسایش فکری اساتید و دانشجویان فراهم شود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد دانشجویان کشور حدود 3 میلیون و 500هزار نفر است که تا سال 1390 این تعداد باید به 4 میلیون نفر برسد.
ملاباشی رویکرد جدید وزارت علوم را نقل و انتقال آسان دانشجویان برشمرد و افزود: به دلیل اهمیت فراوان مسائل فرهنگی در کشور، مسئولان وزارت علوم به این نتیجه رسیدند که دانشجویان در دانشگاهی تحصیل کنند که خانواده‌هایشان در آن شهر سکونت دارند.
وی افزود: آیین‌نامه نقل و انتقال در اختیار دانشگاه‌های کل کشور بوده ولی درصدد هستیم تا با برنامه‌ریزی‌های انجام شده، شرایط نقل و انتقال سهل‌تر شده تا بعد از ابلاغیه به اجرا درآید.
همه ی مردم وقتی چنین خبر هایی را می خوانند ، به خودشان و کشورشان افتخار می کنند

به امید هر چه بهتر شدن 

 

منبع: خبرگذاری فارس


ایران 4 مدال طلا و نقره در المپیاد جهانی شیمی کسب کرد

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/7 4:52 صبح

ایران اسلامی

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری فارس، المپیاد جهانی شیمی از 28 تیر تا 6 مرداد در شهر توکیو ژاپن برگزار شد، که در این مسابقات تیم ایران موفق به کسب یک مدال طلا و 3 مدال نقره شد.

در این مسابقات که با حضور بیش از 70 کشور جهان برگزار شد، امیرحسین ناصری مدال طلا، محمد حسین امیر مشیری، حسین داداش‌ آذر و هانیه صفری به مدال نقره دست یافتند.

تیم چین با کسب چهار مدال طلا در رتبه اول و کره جنوبی و تایلند با کسب 3 مدال طلا و یک نقره در رتبه دوم و تیم ایران با احتساب نوع و تعداد مدال‌های کسب شده در رتبه پنجم مسابقات قرار گرفت.

تیم المپیاد شیمی ایران روز جمعه به میهن بازمی‌گردند و در فرودگاه امام خمینی (ره) مورد استقبال قرار می‌گیرند.

به امید هر چه بهتر شدن

منبع: خبرگذاری فارس


فیلم سفیر امید

ارسال  شده توسط  علی فریدی در 89/5/4 4:39 عصر

برای دانلود فیلم سفیر امید اینجا کلیک کنید:(1.8 مگابایت)
http://www.irane1404.com/UserFiles/download/safir-Omid.wmv

منبع: ایران 1404


   1   2      >
http://iranelearn.com/offer?ref=LK-3032719511772511